Trinity Sisters – Dirty Business

Følelser Comments: No comments

Trinity Sisters - Dirty Business

Trinity Sisters – Dirty Business

Bogen er skrevet af Debra Quincy og fortæller gribende om hvordan hendes familie blev splittet da de tre søstre var fem år gamle. Stedfaderen var en voldelig drukkenbolt og på et tidspunkt var moderen, som var fra Korea, tvunget til at gøre noget.

Modvilligt placerede hun de to af pigerne på hver sin skole i London og tog den tredie med tilbage til Korea. Planen var at hente de to andre søstre så snart hun havde penge nok. Men sådan gik det ikke. Moderen blev kort efter ankomsten overfaldet og overlevede ikke.

Den fem årige hovedperson Debra lever derefter delvis ved moderens søskende, delvis på gaden hvor hun lærer at klare sig selv ved hjælp af små rapserier og hun bliver en ferm lommetyv. På gaden er hun mere fri af fortiden, men hun er en enspænder der frygter at andre kommer for tæt på.

Hun kommer i kontakt med mafiaen og årene går. Som 18 årig begynder hun at længes efter sine søskende og resten af historien går gennem krig, trafficking og stofmisbrug.

Det er en vild bog. Den er skrevet på Debras modersmål Engelsk og Debra har en fantastisk evne til at bruge et sarkastisk sprog der ofte får læseren til at grine. Bogen fylder 363 sider så det tager tid at læse den.

Bogen er en fantastisk beretning om familie, nye venner, autentisk lederskab, sammenhold, zen, helvede og selvudvikling.

Bogen kan købes på Amazon. Den hedder Trinity Sisters – Dirty Business

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge