12 egenskaber der gør mænd attraktive!

Følelser Comments: No comments

12 ting der gør mænd attraktiveHvad er det der gør en mand så sexet at kvinder følder sig tiltrukket af dem på flere meters afstand? Ja det er faktisk ikke så meget udseendet som det er hans udstråling.

1. Styrke. Og vi taler om indre styrke. Autoritet. Den styrke der kommer fra at kende sig selv og at stå med fødderne solidt plantet på jorden. Den mand der solidt kan rumme fortidens fejltagelser og har lært af dem. Den styrke der stilfærdigt strømmer ud fra hans selvværd uden at være arrogant. En mand der ikke behøver at bevise sit værd. Den styrke der blot dækker over og skjuler hans svagheder klinger hult!

2. Sårbarhed. En mand er ikke stærk hvis han ikke kender og indrømmer sine sårbarheder. De fleste mænd tror at en stærk facade kan dække over svagheder, men det er let at gennemskue. Det betyder at han åbent kan fortælle dig hvad han ønsker, hvad han er bange for, hvordan dine følelser påvirker ham, hvad han har lavet af lort og fortrudt det, hvor han har haft det hårdt, hvad han har opnået og hvad der slår ham ud. Uden ærlighed er der ingen ægte intimitet og det er den intimitet der holder sexlivet i gang når den indledende forelskelse har lagt sig.

3. Integritet. Den mand der er ærlig og hæderlig vinder over ham der spiller noget han ikke er eller måske endda lyver og snyder hjørner. Der er ikke noget sexet over en mand der prøver på at være noget han ikke er.

4. Intellekt. En sund tankegang er sexet. En mand der står ved sine holdninger og er skarp nok til at stille kritiske spørgsmål og som er evigt interesseret i at lære kan få amorinerne til at flyve. En mand der kan pirre den kvindelige hjerne, kan få den sexuelle kemi til at reagere.

5. Sans for humor. Selvironi. En mand uden humor er som en rejemad uden rejer. Det er umuligt at ‘connecte’ med en mand der er tør, ultra alvorlig og aldrig griner – og heller ikke griner af sig selv. Typen af humor er også afgørende. Vi skal helst være på den samme version, ellers overlever sexualiteten ikke længe.

6. Varme. Det er udmattende at prøve at nå en der gemmer sit hjerte.  Medfølelse, empati og smil er egenskaber der kan afvæbne og åbne. Helt almindelig venlighed kan også være sexet.

7. Generøsitet. Nærighed er et turn-off. Ikke bare nærighed med penge, men også nærighed med følelser. At spilde sine penge og sine følelser indikerer mangel på kontrol og selvværd. Nærige mænd er fote også tilbageholdende i soveværelset. Det er ikke sexet med en mand der holder sig fysisk og følelsesmæssigt tilbage i sengen.

8. Hengivenhed. Er varme i bevægelse. Et blødt kys i nakken mens han går forbi. Lægger sit hovede på mit bryst fordi det er hans favoritsted. An mand der elsker at røre hvad enten det bliver til seX eller ikke er sexet.

9. Nærværende. Tidligere blev jeg tiltrukket af mænd der havde store ambitioner og megen kraft. Indtil jeg lærte at den ambition de lagde for dagen primært dækkede over deres usikkerhed, gridskhed og vrede – kvaliteter der aldrig kommer i nærheden af at være attraktive. Evnen til at være nærværende og fuldstændig til stede i øjeblikket, selv om det øjeblik er smertefuldt, er den ultimative ambition fordi det kræver at han er villig til at vokse og udvikle sig og det er ikke for de svaghjertede! En mand som udstråler rolig selvtillid og som kan forblive afslappet og centreret midt i udfordringerne, kan gøre mig blød i knæene.

10. Selvtillid i soveværelset. Har intet at gøre med en stor penis eller antallet af erobringer at gøre. Det er noget der strømmer ud fra hans naturlige autoritet, en evne til at læse min krop og mit åndedræt. En mand der har styr på sin sexualitet, sine drifter og som er solidt plantet i sit sexuelle udtryk, kan gøre mig til en åndeløs, evigt ophidset og underdanig kvinde på ingen tid. Soveværelset er i øvrigt det eneste sted jeg ønsker at blive domineret. Alle andre steder vil jeg have en ligemand. Jeg har ikke noget til overs for mænd der forsøger at kontrollere kvinder for at kunne føle sig som mænd.

11. Ansvarlighed. Han tager ansvar for sine svage sider uden jammer. Han tager ansvar for sin krop, sit tøj og sit hjem. Han tager ansvar for alt hvad han siger og alt hvad han gør. Det viser at han er grænsesat og ikke behøver at pådutte mig noget for at kunne være sig selv.

12. Passioneret. Kort og godt, en mand der ved hvad han vil med sit liv er sexet, og bedst er det hvis han brænder for at gøre andre mennesker glade.

 

Mange af disse ting var ikke på min checkliste da jeg var i tyverne. Der blev jeg nemt forført af kraftfulde mænd der tilsyneladende vidste hvad de ville, men i virkeligheden brugte deres kraft til at dække over svagheder ved at virke målbevidste, men uden substans. Det var så deres måde at gøre det på og det virker – bare ikke i længden, for det lærer vi hurtigt at gennemskue.

 

Artiklen er skrevet af Erica Jagger og oversat af Debra Quincy.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

two × 3 =

CommentLuv badge