Nærværstræning

Comments: No comments

Det som en Rigtig Mand vil have er en kvinde der har fundet ind til det nærvær vi alle bærer på i hjertet. Der er intet så sexet som en kvinde der er i stand til at være 100% til stede – i hjertet!

Mange kvinder i dag er nødt til at klare sig selv – ofte alene. Job, hjem og børn. Hun er aktiv – og maskulin det meste af tiden og mange kvinder har helt glemt hvordan det er at kunne læne sig fuldt ind i sin egen feminitet og slappe fuldstændigt af. Mange kvinder tror at de skal møde en mand der kan overmatche dem, feje benene væk under dem eller tage dem med storm før de igen kan blive feminine. Til de kvinder er der ikke ret mange mænd der ude.

Men hvor er alle de gode mænd henne?

Ja, de gemmer sig der ude og venter kun på at i gider lære at slappe af. Rigtige Mænd gider selvfølgelig ikke en maskulin kvinde. Det er uinteressant. Men hvis hun samtidig behersker sin egen kvindelighed er det mere end ok at hun også kan være maskulin!

Så til de kvinder der gerne vil kune give slip og slappe mere af og dermed få øjnene op for en balanceret mand er der kun en vej: Slap af!

Som kvinde er du født med den ultimative feminitet, men verden i dag kræver så meget af både kvinder og mænd, at det er vanskeligt at blive ved med at huske sig selv og sin feminitet.

Mindfulness er en fantastisk måde at lære at give slip på. Og oven i købet at give slip i tillid! Uafhængigt af en mand.

 

Bøgerne leveres i Adobes PDF format så alle kan læse dem. Normalprisen er kr. 98 pr. stk. Du får dem begge to til halv pris!

Nærværstræning

AvanceretMindfulness

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du ikke har PayPal eller VISA kan du overføre kr. 98 til konto: 5077-1259343 og sende en mail til: Info@denrigtigekvinde.dk

En af metoderne til at genfinde dine oprindelige kvaliteter er at træne nærværsevnen ved hjælp af meditation og mindfulness. Det kan du begynde at lære her.

Her er to bøger på henholdsvis 25 og 30 sider der viser dig hvordan du kan blive mere nærværende. Den første er en introduktion, den anden går i dybden.

Med bøgerne følger der to audio øvelser  der kan hjælpe dig med at træne dit nærvær.